Gangbangs

Gangbangs

in

BDSM

style

Danique vind het geweldig om door meerdere dominante mannen tegelijk te worden aangepakt.  Daarom organiseren wij met regelmaat geile gangbang feestjes met danique als stralend middelpunt.

Vooral gangbangs waarbij er gespankt, aan haren getrokken,in kelen geknepen word en waarbij danique gedurdende de gehele gangbang geen andere keuze heeft dan te ondergaan hebben haar voorkeur. Er zijn drie soorten gangbangs die wij organiseren:

Boundgangbang
Hierbij is danique gedurende de gehele gangbang vastgebonden en compleet overgeleverd aan de dominanten.

Roughgangbang
Alleen voor de echte ervaren dominanten die van hard en ruig houden. Deze gangbang is dan ook zeker niet voor watjes en danique verwacht dat zij keihard wordt aangepakt en gebruikt.

Minigangbang
Deze, vaak in huiselijke sfeer gehouden gangbang is zoals de naam al aangeeft kleiner dan de normale gangbangs.  Zo worden er maximaal 4 Dominanten uitgenodigd en heeft iedereen meer ruimte en tijd voor een super geile sessie met danique. Juist het domineren van danique in een klein groepsverband wordt door veel van onze gasten als de ultieme sessie gezien.

In het algemeen
Voor iedere gangbang geldt dat de aanwezige dominante mannen haar volledige door neuken.  Van de dominanten wordt verwacht dat zij  flink zullen tekeer gaan en danique aan het einde van de gangbang gesloopt achterlaten. Ook verwacht danique wel dat de aanwezige dominanten de beschikbare materialen zoals zwepen, klemmen, touwen en nog veel meer veelvuldig gebruiken.

Tijdens alle gangbangs gelden er, zoals normaal bij gangbangs, regels. Zo wordt er gebruik gemaakt van stopwoorden waarmee de gangbang tijdelijk kan worden stopgeze wanneer het even te ruig wordt. en is het negeren van de regels en voorwaarden van de betreffende gangbang reden om de gangbang te stoppen of de betreffende persoon te verwijderen.

Deelname kosten kunnen per gangbang verschillend zijn. Het maximale aantal deelnemers ligt tussen de 6 en 8 zodat iedereen voldoende gelegenheid heeft om danique eens goed aan te pakken.

Wil jij samen met wat vrienden jullie eigen gangbang organiseren met danique? Of wil jij een prive afspraak met danique? Stuur ons dan even een berichtje met jouw wensen.

Regels en voorwaarden

 • Alles gebeurt veilig zonder enige uitzondering. 
 • De mannen zijn discreet en hebben respect voor de slavin.
 • Ervaring met BDSM is vereist. 
 • Zoenen, anaal en teder gedoe als likken en strelen zijn uitgesloten
 • Iedere man is netje intiem geschoren
 • Danique heeft de voorkeur voor fit uitziende mannen.
  Hierop selecteren wij dan ook.
 • Op de dag van de gangbang ontvangen de deelnemers het adres waar alles zich afspeelt
 • Een gangbang kan worden gefilmd,dit wordt bij de aankondiging aangegeven. het materiaal zal worden gebruikt op deze website. Deelnemers dienen zelf voor maskers te zorgen wanneer zij niet herkenbaar in beeld willen.
 • Tijdens de gangbang zijn drugs en alcohol verboden
 • De gangbang start op de in de uitnodiging aangegeven tijd. Tevens zal de deur van de lokatie op die tijd sluiten. Deelnemers die te laat zijn kunnen niet meer naar binnen.
 • Aanmelden geschied door het sturen van een deelnemers verzoek waarin jij jezelf omschrijft, verteld welke ervaring je hebt en wat je voorkeuren zijn. Natuurlijk mag  een foto waar jij duidelijk opstaat niet ontbreken. Danique selecteerd zelf de deelnemers
 • Foto en video opnames zijn  nadrukkelijk verboden. Mobiele telefoon blijven in de omkleedruimte
 • Dominanten die zich niet gedragen of de regels niet respecteren zullen worden verwijderd zonder recht op teruggave gelden.
 • Niet rokers hebben voorrang op rokers.