Keyholder

Wat is een keyholder

Keyholder is een term voor de persoon die de sleutel tot een kuisheidskooi bezit. De sleutelhouder heeft een machtspositie die vaak wordt ingenomen door een dominant persoon in een BDSM-relatie. Keyholders kunnen van elk geslacht of seksuele geaardheid zijn, maar meestal zijn het vrouwen die de sleutels hebben van een mannelijke slaaf.

Het dragen van een kuisheidkooi is voor deze slaafjes het ultieme genot. De wetenschap dat een ander bepaald wanneer en hoe lang de kooi af mag zorgt voor een intens gevoel van overgave. Helaas heeft niet iedereen een partner waardoor veel slaafjes zelf de sleutel van hun kooi moeten beheren. Jammer genoeg geeft dit niet het zelfde gevoel als dat een ander de controle heeft.

Op zoek naar een keyholder?

Als jij op zoek bent naar een keyholder die de volledige controle over jouw kuisheidskluis kan overnemen. dan kunnen wij jou Lady Chiara van harte aanbevelen. Met haar jarenlange ervaring op het gebied van kuisheidtraining weet zij precies hoe zij jou moet aanpakken. Wil je meer weten over Lady Chiara en hoe zij het Keyholderschap invulling kan geven? Bezoek dan haar pagina voor meer informatie.