over ons

bdsm als

lifestyle

Welkom op Kinky Bdsm Almere

Het maakt ons niet uit wie jij bent, hoe oud je bent en welk geslacht jij hebt. Voor ons is iedereen gelijk. Wij houden van mensen met een kinky mind, mensen die openminded zijn en graag hun fantasieen werkelijkheid laten worden. 
Voor ons persoonlijk is BDSM de rode lijn in ons leven. Geliefd door vele en gehaat door net zo veel is BDSM iets wat eng en onbegrepen is. Wanneer iemand leert begrijpen wat BDSM voor vele betekend en wat het met hun (sex)levens doet, zal ook de mening over BDSM veranderen en zal er meer begrip voor elkaar zijn. 

Ervaar zelf hoe mooi BDSM is

Wij geven jou de mogelijkheid om BDSM te beleven door live mee te kijken bij een sessie, het zelf te ondergaan of door workshops te volgen. Zelfs als jij coaching zoekt, zowel in RL als online kunnen wij jou helpen. 

Heb jij het lef om je aan te melden en samen met ons op ontdekkingstoch te gaan? Wij zijn er klaar voor, jij ook?

KBA Friends Club

Wij genieten enorm als anderen naar ons kijken. Daarom laten wij ook met regelmaat mensen kijken tijdens onze sessies. Omdat wij veel vragen krijgen of wij foto’s of video’s willen sturen lanceren wij binnenkort, naast ons gratis lidmaatschap ook, het KBA Friends Plus lidmaatschap.

Hiermee krijg je toegang tot de VIP Lounge op de site waarin wij exclusieve foto’s, video’s en nog veel meer leuke dingen gaan plaatsen.