over ons

bdsm als

lifestyle

Welkom op Kinky Bdsm Almere

Het maakt ons niet uit wie jij bent, hoe oud je bent (zolang je maar 18+ bent} en welk geslacht jij hebt. Voor ons is iedereen gelijk. Wij houden van mensen met een kinky mind, mensen die openminded zijn en graag hun fantasieen werkelijkheid laten worden.  Voor ons persoonlijk is BDSM de rode lijn in ons leven. Geliefd door vele en gehaat door net zo veel is BDSM iets wat eng en onbegrepen is. Wanneer iemand leert begrijpen wat BDSM voor vele betekend en wat het met hun (sex)levens doet, zal ook de mening over BDSM veranderen en zal er meer begrip voor elkaar zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn Bas en danique, een D/s stel uit Almere. BDSM heeft ons bij elkaar gebracht en door de jaren heen heeft onze D/s zich ontwikkelt tot een 24/7 relatie waarin Bas de Dominant is en danique de onderdanige.  BDSM is voor ons veel meer dan een aanvulling op ons sexleven. Het geeft ons rust, helpt om soms even uit de realtiteit en de sleur van de dag te stappen en heeft onze relatie sterker gemaakt dan wij ooit voor mogelijk hadden gehouden. Omdat ook wij in het begin met moeite de weg in de BDSM konden vinden helpen wij nu anderen met het ontdekken van zichzelf en met wat BDSM voor hen kan betekenen.

Ervaar zelf hoe mooi BDSM is

Bijna 50% van de mensen heeft weleens fantasieen die binnen de BDSM vallen. Slechts een klein deel durft er ook echt iets mee te doen. De video’s op internet, de verhalen in de media en het taboe dat op BDSM rust geven een beeld dat helaas te veel mensen afschikt. Wij geven jou de kans om BDSM te beleven hoe deze in werkelijkheid is of in ieder geval hoe deze in onze werkelijkheid is. Ben jij of zijn jullie oprecht geinteresseerd in BDSM of heb je al reeds ervaring met deze mooie wereld? Dan leren wij jou graag kennen en nodigen wij je van harte uit om je aan te melden als een BDSM Friend.

KBA Friends Club

Wij zijn  gestart met deze website met als doel anderen mee te nemen in onze wereld van BDSM zoals wij die beleven. Ondertussen is de website uitgegroeid tot de plek waar onze BDSM vrienden ons kunnen volgen en foto’s en video’s van ons kunnen bekijken. Ook streamen wij met regelmaat onze sessies zodat deze online te volgen zijn. Ook organiseren wij met enige regelmaat activiteiten zoals gangbangs in BDSM style en andere kinky feestje. Dit doen wij omdat wij er zelf intens van genieten en omdat wij het leuk vinden om met onze BDSM vrienden samen dingen te beleven.

Kijk gerust even op je gemak rond op onze website

Als je vragen hebt of meer over ons wilt weten, neem dan gerust contact met ons op. Mis je iets op onze website, laat het ons dan ook weten, wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze website en staan dan ook open voor de mening van anderen.     

Winkelwagen