over ons

bdsm als

lifestyle

Welkom op Kinky Bdsm Almere

Het maakt ons niet uit wie jij bent, hoe oud je bent (zolang je maar 18+ bent} en welk geslacht jij hebt. Voor ons is iedereen gelijk. Wij houden van mensen met een kinky mind, mensen die openminded zijn en graag hun fantasieen werkelijkheid laten worden.  Voor ons persoonlijk is BDSM de rode lijn in ons leven. Geliefd door vele en gehaat door net zo veel is BDSM iets wat eng en onbegrepen is. Wanneer iemand leert begrijpen wat BDSM voor vele betekend en wat het met hun (sex)levens doet, zal ook de mening over BDSM veranderen en zal er meer begrip voor elkaar zijn.

Wie zijn wij?

Wij zijn Bas en danique, een D/s stel uit Almere. BDSM heeft ons bij elkaar gebracht en door de jaren heen heeft onze D/s zich ontwikkelt tot een 24/7 relatie waarin Bas de Dominant is en danique de onderdanige.  BDSM is voor ons veel meer dan een aanvulling op ons sexleven. Het geeft ons rust, helpt om soms even uit de realtiteit en de sleur van de dag te stappen en heeft onze relatie sterker gemaakt dan wij ooit voor mogelijk hadden gehouden. Omdat ook wij in het begin met moeite de weg in de BDSM konden vinden helpen wij nu anderen met het ontdekken van zichzelf en met wat BDSM voor hen kan betekenen.

Wij genieten ervan om ons leven in de BDSM en onze avonturen te delen met anderen. Steeds vaker kregen wij de vraag waarom wij geen eigen site hadden. In 2021 zij wij mede daardoor deze website gestart. Meteen vanaf het begin was het een succes en zijn wij de website gaan uitbreiden en verbeteren. Omdat wij intens genieten van daten met anderen hebben wij half 2021 diverse advertenties online gezet waarna onze inbox compleet ontplofte. Iedere avond was het feest bij ons thuis en dat beviel zo goed dat wij besloten om het een vast onderdeel te maken van onze website. Tegenwoordig daten wij nog steeds via online advertenties en via onze eigen website. Daarnaast hebben wij een mailing lijst met de leden van onze website

 Wanneer wij spontaan hebben in iets geils dan plaatsen wij advertenties of sturen wij een mail naar onze leden. Op deze manier hebben wij alle vele kinkyfeestjes en gangbangs gehad. Natuurlijk vragen wij hiervoor geen vergoeding, immers wij nodigen de mensen uit en het zijn spontane acties. Omdat de website, de livestreams die wij uitzenden van onze sessies en het verbeteren van de website veel geld kosten daten wij sinds eind 2021 ook betaald.  Zo wordt danique met regelmaat geboekt door dominanten en worden er regelmatig gangbangs georganiseerd. Meer informatie kun je vinden op deze website. De mogelijkheden die wij bieden zullen wij verder gaan uitbreiden zodat er voor ieder wat wils te vinden is.

Kijk gerust even op je gemak rond op onze website

Als je vragen hebt of meer over ons wilt weten, neem dan gerust contact met ons op. Mis je iets op onze website, laat het ons dan ook weten, wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze website en staan dan ook open voor de mening van anderen.