Ervaren

onderga

sessie

Ervaar nu hoe het is om je te onderwerpen.

Ontdek of de bi gevoelens die je hebt echt zijn of niets meer dan een spannende fantasie. Maak de fantasieen die jij al jaren hebt werkelijkheid en stop met afvragen hoe het zou zijn.

Misschien heb je wel al ervaring en wil je deze in een betrouwbare omgeving verder uitbouwen. Zijn het jouw grenzen die moeten worden herzien of denk jij dat er meer uit jou te halen is? Wellicht heb je gelijk, veel mensen zijn zich niet bewust wat een lichaam aankan en ook zeker niet wat iemand mentaal aankan. In de praktijk blijkt dat veel meer te zijn dan gedacht. Samen gaan wij aan de slag om te ontdekken waar jou grenzen liggen, wat jouw voorkeuren zijn en natuurlijk ook wat jij niet leuk vind.

Je zul worden onderworpen door een ervaren bi Dominant van 37.  Vooraf bespreek je samen je fantasieen, geef je aan wat je zou willen meemaken en, niet geheel onbelangrijk, wat je zeker niet wilt dat er gebeurd. Binnen de besproken kaders gaat de Dominant met jou aan de slag en laat jou intens beleven hoe het is om onderdanig te zijn.

Het maakt niet uit of je een man, vrouw of stel bent. Iedereen is welkom. De sessie kan op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis, in een studio of gewoon bij de Dominant zelf.  Wanneer er op lokatie wordt afgesproken zal jouw dominant voldoende spannende dingen meenemen om jou de ultieme sessie te bezorgen.

Bekijk ook onze andere mogelijkheden

Workshops

onderga

sessie

meekijken

woon

sessie

bij

Begeleiding

online

coaching