Beleven

Meedoen

of

meekijken

Meedoen met een sessie

Misschien heb je wel al ervaring en wil je deze in een betrouwbare omgeving verder uitbouwen. Zijn het jouw grenzen die moeten worden herzien of denk jij dat er meer uit jou te halen is? Wellicht heb je gelijk, veel mensen zijn zich niet bewust wat een lichaam aankan en ook zeker niet wat iemand mentaal aankan. In de praktijk blijkt dat veel meer te zijn dan gedacht.

Samen gaan wij aan de slag om te ontdekken waar jou grenzen liggen, wat jouw voorkeuren zijn en natuurlijk ook wat jij niet leuk vind. Het maakt niet uit of je een man, vrouw of stel bent. Iedereen is welkom. De sessie kan op locatie, bijvoorbeeld bij jou thuis, in een studio of gewoon bij ons plaatsvinden.  Wanneer er op lokatie wordt afgesproken zullen wij voldoende spannende dingen meenemen om jou de ultieme sessie te bezorgen. 

Meekijken bij een sessie

Heb jij altijd al eens een sm sessie van dichtbij mee willen maken? Heb je genoeg van het kijken van filmpjes op internet en wil je nu meemaken hoe het echt is.  Wil jij zien hoe hij haar domineert, gebruikt, pijnigd en vastbind? Ben jij benieuwd hoe zij reageert op zijn handelingen, hoe haar lichaam trilt en haar ademhaling veranderd?

Wij slank en knap stel,  geven jou of jullie de mogelijkheid om live een sessie mee te kijken. Zo kun je zien hoe hij de slavin gebruikt, pijnigt en vastbind en dat allemaal gewoon vanuit je luie stoel. Liever in het echt aanwezig zijn bij een sessie? Boek dan eenvoudig online een afspraak in. Let op wij berekenen wel een kleine vergoeding. In het reserveringssysteem kun je de tarieven terugvinden.