Welkom op Kinky Bdsm Almere

bdsm als

lifestyle

Het aantal reacties op onze advertentie heeft ons compleet overdonderd. Onze mailbox bleef maar vol lopen met allemaal voorstellen en idee van kinky mensen. Hoe gaaf is dat? Zowel mannen, vrouwen als stellen hebben zich aangemeld om te komen kijken.

Helaas kunnen wij niet iedereen blij maken, dan zouden wij meer dan een jaar lang iedere avond bezoek hebben. Daarom hebben wij besloten deze website, waar wij al langer over zaten te denken, te maken om al onze BDSM vrienden op te ontvangen

Daarnaast hebben wij alle dingen die wij doen op kinky gebied ondergebracht in deze website. De komende maanden zullen wij met regelmaat nieuwe content uploaden over ons leven met BDSM. Dit kunnen films zijn of foto’s van onze sessies en avonturen. Kortom wij zijn veel van plan en zijn trots jullie als eerste te mogen verwelkomen. Kijk gerust even rond en maak vooral een gratis account aan. Hiermee krijg je toegang tot de persoonlijke video’s en foto’s die wij de komende maanden gaan plaatsen. 

GRATIS ACCOUNT

Wil jij op de hoogte blijven van onze activiteiten en events? Maak dan een gratis account aan op onze website. 

Om de lancering van onze nieuwe website te vieren gaan wij iets doen wat wij nooit eerder hebben gedaan. Een unieke kans om als BDSM liefhebber of als kinkyminded persoon een kijkje in onze keuken te krijgen. Gewoon vanuit je luie stoel 🙂

Door het vele aantal aanvragen, verzoekjes en voorstellen hebben wij besloten onze sessie met regelmaat live te gaan uitzenden via onze website. Zo kan iedereen meekijken hoe Bas met dani omgaat en ervaren wat zij moet ondergaan.

Wil jij op de hoogte blijven van onze kinky activieteiten en weten wanneer wij streams of andere leuke dingen doen? Meld je dan even aan op onze website.  Je wordt dan middels onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden. 

Het account op onze website is gratis. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je ergens aan vast zit of dat je moet betalen voor het account.

Leden van onze website hebben echter wel voorrang bij activiteiten.  Zorg dus dat je niets mist en er bij kan zijn.

Winkelwagen