workshop bdsm

slaaf

slavin

koppels

dominanten

Wegwijs in de BDSM

De workshop is bedoeld voor iedereen die zich wil verdiepen in BDSM. Dit kunnen zowel mensen met onderdanige gevoelens als ook mensen met dominanten gevoelens zijn.  Het maakt ook niet uit of jij de workshop zonder partner volgt of dat je als stel meedoet.

De workshop kan zowel op locatie als bij jullie thuis worden gegeven. In de praktijk merken wij dat de eigen vertrouwde omgeving voor veel mensen prettig is. Wil je echter de workshop in een studio volgen dan is dat ook mogelijk. Hiervoor worden wel extra kosten doorberekend.

Omdat BDSM voor iedereen anders is, de een houd van pijn en de ander heeft weer andere voorkeuren, wordt iedere workshop afgestemd om jou/jullie wensen.  Vooraf bespreken wij precies wat jij/jullie willen leren en wat niet.  Wij zorgen vervolgens voor de rest.  Iedere workshop begint met theorie waarna jullie zelf de praktijk mogen proberen. Lukt het niet, dan krijg je hulp, lukt het wel dan laten wij jullie rustig genieten.

Natuurlijk zorgen wij dat alle materialen aanwezig zijn zelfs op lokatie (behalve de grotere meubels en bijv takels)

Aan het einde van de workshop zul je voldoende kennis hebben om jou/jullie weg te vinden in de BDSM. Natuurlijk is erg nog genoeg te leren en te ontdekken, maar dat maakt BDSM dan ook zo spannend.

Wil je toch nog meer ontdekken en uitproberen onder ons toeziend oog? Dan kun je altijd een vervolg workshop boeken.  In die workshop gaan wij dieper in op grenzen, fantasieen en hoe om te gaan met omgeving en bijvoorbeeld familie.

 

Wat kun je niet verwachten op een workshop? Daar kunnen wij heel kort over zijn. Intiem met de dominant of eventuele aanwezige slaaf/slavin is niet mogelijk. Ook zijn het gebruik van alcohol en drugs niet toegestaan tijdens de workshop. Natuurlijk zijn de bekende extremen ( voor ons dingen die niets met BDSM van doen hebben) niet mogelijk. Denk aan dieren, kids, poep en verminking

Bekijk ook onze andere mogelijkheden

meekijken

woon

sessie

bij

beleven

onderga

sessie

Begeleiding

online

coaching